martes, 7 de octubre de 2014

Arrenca el Sant Feliu Game!

Primer concurs organitzat per CRIDEM Educa!

Ja s'ha obert el termini per participar al Sant Feliu Game, un concurs adreçat als alumnes de cicle superior d'educació primària de la ciutat, que consistirà en el disseny d'un videojoc amb diferents escenaris i/o personatges que tinguin relació amb Sant Feliu.

L'activitat ha estat organitzada per l'associació local CRIDEM Educa, entitat de recent creació que vol promoure com a valors entre la població la creativitat, la innovació, el desenvolupament i l'emprenedoria digital.  

Per participar, els alumnes hauran de dibuixar un mural que inclogui de 5 a 10 pantalles o escenes del videojoc imaginat i enviar una fotografia fins el 14 de novembre via Twitter a @cridemeduca incloent el hashtag o etiqueta #SantFeliuGame. En cas de no tenir compte a Twitter, el centre educatiu podrà enviar la fotografia per correu electrònic a cridemeduca@gmail.com amb l'assumpte "Sant Feliu Game". Totes les imatges recollides es publicaran a un perfil d'Instagram creat a tal efecte, on es podran votar per optar a ser un dels tres guanyadors.  

Entre tots els treballs presentats, es seleccionaran dos finalistes més mitjançant la votació d'un jurat composat per persones vinculades amb la ciutat, el món del disseny, i el sector del videojoc. Els tres finalistes és coneixeran el 17 de novembre i el guanyador es coneixerà en un acte final on el jurat donarà a conèixer el veredicte definitiu. 

Una pissarra digital (1r premi), una tauleta digital (2n premi) i una tauleta digitalitzadora (3r premi) són els obsequis que es lliuraran als finalistes en un acte institucional que es celebrarà en el marc de la Setmana de la Ciència (14 a 23 de novembre). 

CRIDEM Educa, mitjançant aquesta activitat, pretén estimular la creativitat, la innovació i l'emprenedoria digital dels alumnes de cinquè i sisè de primària de Sant Feliu. Aquesta activitat compta amb el recolzament i suport de l'Ajuntament de Sant Feliu.

CONSULTA LES BASES DEL CONCURS AQUÍ!




No hay comentarios:

Publicar un comentario