viernes, 24 de octubre de 2014

CRIDEM Educa al Mirall de Ràdio Sant Feliu!

La Cristina Pareja, presidenta de CRIDEM Educa, és convidada a la secció d'emprenedors del Mirall de Ràdio Sant Feliu

El passat dimarts 21 d'octubre al matí, la Cristina Pareja era convidada a visitar els estudis i participar en directe de la programació de ràdio de la nostra ciutat. CRIDEM Educa va assistir-hi a aquesta secció com a exemple de projecte emprenedor i de foment de l'emprenedoria a Sant Feliu de Llobregat i per donar a conèixer com ha nascut l'associació, quins objectius ens plantegem i algunes de les activitats que hem posat en marxa.

Així, durant una estona i mitjançant una entrevista conduïda per la Sílvia Guillén, la Cristina va posar de relleu la necessitat de treballar i fomentar la creativitat, la innovació, el desenvolupament i l'emprenedoria amb un component digital en tots els àmbits de la comunitat educativa per tal de facilitar el creixement personal de tota la ciutadania i donar resposta a la seva necessitat d'adaptació a les noves exigències socials, laborals, etc.

D'altra banda, va parlar d'activitats per tal d'assolir aquests objectius i entre elles, Sant Feliu Game, el concurs de creació de videojocs dirigit al cicle superior de primària de les escoles de la ciutat que ja està en marxa i encara es pot participar.

Si t'ho vas perdre i vols sentir l'entrevista sencera, fes clic aquí.


No hay comentarios:

Publicar un comentario